Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)
Reply
 
Thread Tools
Old 06-03-2012, 13:31   #1
Kymmy
.
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 18,444
Kymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny stars
Kymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny starsKymmy has a pair of shiny stars
Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

As the upgrades are now due to start please use this thread to report that your area has been upgraded (please include your Original speed, UBR/HEADEND (for example WARR2-1-0 for the Warrington Area (use the connection tab on the main menu to find out what yours is then post the bit in red cpc03-warr2-1-0-cust123.1-1.cable.virginmedia.com)), a current upgraded speed test from speedtest.net and as requested by Quassie a modem config and AC requests up/down stream details.

No off topic or fake speed-upgrade posts will be tolerated in this thread.


Please include all info especially the UBR/Headend and location so others can search their for reports from their area.

Please remember that this thread is ONLY for members to report when their area is upgraded (not upgrades via customer services or retentions), for all other posts please use the existing thread at http://www.cableforum.co.uk/board/10...and-speed.html
__________________
A subscriber to the KISS method of life.

RIP: Polar (piggle) Dec, 2005 - Feb,2015
The dog with the cutest wiggle you've ever seen
Kymmy is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 15-04-2012, 19:55   #2
multiskilled
cf.geek
 
multiskilled's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: near newcastle upon tyne
Services: tv xl, TiVo500Gb, phone l, bb10Meg.
Posts: 869
multiskilled has reached the bronze age
multiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze age
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

Just checked mine, now on 20meg from 10meg (newc3-0-0).




Not sure how to do the modem config and AC requests up/down stream details.

so if some one can tell me how to I will oblige.
__________________
"If it don't fit don't force it!"
multiskilled is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 20:03   #3
thenry
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Crawley
Posts: 14,016
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

192.168.100.1

Don't post your MAC address or Serial number!
thenry is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 20:15   #4
craigj2k12
Sell me this pen....
Snake Champion
 
craigj2k12's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Stafford
Posts: 4,220
craigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appeal
craigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appealcraigj2k12 has a bronzed appeal
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

Quote:
Originally Posted by thenry View Post
Don't post your MAC address or Serial number!
yeah dont want to end up with more cloned modems!
craigj2k12 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 20:37   #5
multiskilled
cf.geek
 
multiskilled's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: near newcastle upon tyne
Services: tv xl, TiVo500Gb, phone l, bb10Meg.
Posts: 869
multiskilled has reached the bronze age
multiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze age
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

hope this is the right info.


Downstream Status
Operational

Channel ID
0

Downstream Frequency
331000000 Hz

Modulation
256QAM



Bit Rate
21480000 bits/sec

Power Level
3.1 dBmV

Signal to Noise Ratio
37.9 dB

Upstream Channel
The data shown in the table below provides information about the signal being transmitted to the network from your cable modem.

Upstream Status
Operational

Channel ID
1

Upstream Frequency
18800000 Hz

Modulation
16QAM

Symbol Rate
1180000 bits/sec

Power Level
44.0 dBmV

Current Time
Sun Apr 15 19:33:48 2012

Time Since Last Reset
0 days 08h:53m:47s

Configuration File
;fg87dsfd;kfoA,.iyew
__________________
"If it don't fit don't force it!"
multiskilled is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 20:44   #6
thenry
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Crawley
Posts: 14,016
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

your upload uplift hasnt happened? I know the 2012+ upload upgrade is seperate to the down being pushed but you havent even got the old up upgrade.

call in for SuperHub, you'll probably end up on 30 down and maybe upstream modulation changing.
thenry is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 20:59   #7
multiskilled
cf.geek
 
multiskilled's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: near newcastle upon tyne
Services: tv xl, TiVo500Gb, phone l, bb10Meg.
Posts: 869
multiskilled has reached the bronze age
multiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze agemultiskilled has reached the bronze age
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

What upload should I be on?
__________________
"If it don't fit don't force it!"
multiskilled is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:04   #8
thenry
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Crawley
Posts: 14,016
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

2meg on 20meg
thenry is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:05   #9
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media TiVo, XL TV, 152Mb Broadband
Posts: 15,750
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

Quote:
Originally Posted by thenry View Post
your upload uplift hasnt happened? I know the 2012+ upload upgrade is seperate to the down being pushed but you havent even got the old up upgrade.
His upload is 1Mbit, so if he's gone from 10 > 20, then yes he's got the original upload increase
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:09   #10
RealDiamond
Keeping it Real
 
Join Date: Jan 2006
Location: Bournemouth
Services: Free^60meg No, Free^30meg Yes, TV M, Phone M. Running Kubuntu 12.04+Chromium Browser On Free laptop
Posts: 457
RealDiamond is just really niceRealDiamond is just really niceRealDiamond is just really niceRealDiamond is just really niceRealDiamond is just really niceRealDiamond is just really nice
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

Ben types to fast
RealDiamond is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:13   #11
babis3g
Cable Forum Spider
 
Join Date: Mar 2012
Location: London
Services: >100Mb<TV M+,TiVo 1T,V HD >Phone M
Posts: 483
babis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to beholdbabis3g is a splendid one to behold
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

sorry for involving in a thread where should be only post statistics but the upload as far i know should follow later on
hope the mode can delete the comments
babis3g is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:20   #12
thenry
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Crawley
Posts: 14,016
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

yeah I forgot about that. sorry. still, call in for a SuperHub
thenry is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:30   #13
General Maximus
Phoenix Legions
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 200mbit BB + Sky+HD
Posts: 5,828
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

weird that 20mbit is only 1 channel. Hopefully it till go to 2 after the speed increases. If they let everyone use all 8 channels regardless of tier, it would probably help congestion no end.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 21:33   #14
thenry
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2009
Location: Crawley
Posts: 14,016
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
thenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny starthenry has a nice shiny star
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

he hasnt got the VMNG300 or SuperHub General
thenry is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 22:04   #15
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media TiVo, XL TV, 152Mb Broadband
Posts: 15,750
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Areas already upgraded (2012 double speed upgrades)

You won't get a SuperHub for the 10Mbit > 20Mbit uplift unless you've got a REALLY old modem - which if you have Virgin will let you know and offer you a SuperHub to get the uplift
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:05.


Server: niobium.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Release Candidate 2
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.