Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)
Reply
 
Thread Tools
Old 27-04-2017, 22:53   #3121
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House with Sky Cinema; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 4,258
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by Mad Max View Post
That's still pretty long, the apps on my smart TV open almost instantly..
Well, Max, I was surprised by that comment and so I have just tested it.

Instantly, on selecting Netflix, it took me to the 'who's watching Netfix?'' screen. When I selected that, the menu also came up instantly.

I would suggest that the 20 second time lag reported earlier indicated a problem that the poster was experiencing, rather than the capability of the V6.
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 28-04-2017, 07:47   #3122
GrimUpNorth
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: Up North - Where It's Grim
Age: 49
Posts: 1,042
GrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze array
GrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze array
Re: Virgin Media V6 - Powered by TiVo(new STB)

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
Well, Max, I was surprised by that comment and so I have just tested it.

Instantly, on selecting Netflix, it took me to the 'who's watching Netfix?'' screen. When I selected that, the menu also came up instantly.

I would suggest that the 20 second time lag reported earlier indicated a problem that the poster was experiencing, rather than the capability of the V6.
Or is it that you have Netflix 'running' in the background? On our Sony TV Netflix is slower to load first time but pretty snappy after that. I don't have a V6 so can't test it but try rebooting the box and then loading Netflix. Just an idea. One thing though - it's quicker than Netflix on a SkyQ box

Cheers

Grim
__________________
Don't make me do it again - please!!
GrimUpNorth is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:57.


Server: radium.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.