Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Please document any V6 issues here.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Please document any V6 issues here.
Reply
 
Thread Tools
Old 29-04-2017, 18:39   #271
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 and TiVo, Full House TV, VIVID 300
Posts: 16,224
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Please document any V6 issues here.

The power settings issue has now been resolved as part of the recent firmware update, as have the HDMI issues with some TVs.
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 29-04-2017, 18:46   #272
dazed&confused
cf.addict
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

Thanks Ben
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2017, 13:34   #273
dazed&confused
cf.addict
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

Is there still an issue on standby??
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2017, 19:24   #274
BenMcr
Virgin Media Staff
 
Join Date: Nov 2006
Location: Manchester
Services: Virgin Media V6 and TiVo, Full House TV, VIVID 300
Posts: 16,224
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
BenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny starsBenMcr has a pair of shiny stars
Re: Please document any V6 issues here.

No
__________________
I work for Virgin Media but all views are my own.
BenMcr is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 12:47   #275
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Virgin Media TV XL Virgin Media Phone Line Virgin Media 150Mbps Broadband
Posts: 1,361
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Please document any V6 issues here.

Anyone else having issues with the sound dropping out?

Tuesday night it kept dropping out on BBC 1 during the 10pm news to the point I had to switch to freeview

Last night it kept dropping out on BT Sport during the 1st half of the Man u game

And now it's dropping out on GOLD
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 12:54   #276
denphone
Still alive and happy
 
denphone's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the land of beyond and beyond.
Services: XL BB, 2 V6 boxes , XL TV.
Posts: 44,955
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
Re: Please document any V6 issues here.

Quote:
Originally Posted by Gavin-D View Post
Anyone else having issues with the sound dropping out?

Tuesday night it kept dropping out on BBC 1 during the 10pm news to the point I had to switch to freeview

Last night it kept dropping out on BT Sport during the 1st half of the Man u game

And now it's dropping out on GOLD
l thought l was imaging it but a couple of days ago there was certainly several sound drops out on one of the sports channels we were watching.
__________________
“The only lesson you can learn from history is that it repeats itself”
denphone is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 14:16   #277
Joedm45
cf.geek
 
Joedm45's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Beyond The Sun
Posts: 573
Joedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant futureJoedm45 has a brilliant future
Re: Please document any V6 issues here.

Not sure if this is a bug or a 'feature'

In the My Shows section, the progress bar on a partially watched recording only seems to appear if the recording is in a folder. If it is a one off recording or the only one of a series you haven't watched yet then there is no progress bar.
Joedm45 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 15:46   #278
trueblood
cf.member
 
trueblood's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: South London
Age: 50
Services: TV XL Phone M BB XL 200 MB Samsung V+HD Tivo 1TB V6
Posts: 34
trueblood is an unknown quantity at this point
Re: Please document any V6 issues here.

I had a V6 installed last week,kept old tivo box. I transferred thumbs ratings and series links from old box to V6 which went ok, but V6 has not picked any suggestions at all. Has anybody else had this problem?.
trueblood is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 17:43   #279
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House with Sky Cinema; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 5,395
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Please document any V6 issues here.

Quote:
Originally Posted by trueblood View Post
I had a V6 installed last week,kept old tivo box. I transferred thumbs ratings and series links from old box to V6 which went ok, but V6 has not picked any suggestions at all. Has anybody else had this problem?.
Are your suggestions switched on? You can check under 'settings'.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Quote:
Originally Posted by denphone View Post
l thought l was imaging it but a couple of days ago there was certainly several sound drops out on one of the sports channels we were watching.
My first reaction to that would be to re-boot, but as an old hand, I expect you have already tried that, Den!
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 17:54   #280
trueblood
cf.member
 
trueblood's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: South London
Age: 50
Services: TV XL Phone M BB XL 200 MB Samsung V+HD Tivo 1TB V6
Posts: 34
trueblood is an unknown quantity at this point
Re: Please document any V6 issues here.

Yes suggestions are switched on.
trueblood is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2017, 17:00   #281
Gavin-D
cf.mega poster
 
Join Date: Mar 2010
Services: Virgin Media TV XL Virgin Media Phone Line Virgin Media 150Mbps Broadband
Posts: 1,361
Gavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of QuadsGavin-D has a fine set of Quads
Re: Please document any V6 issues here.

Sound dropping out again on GOLD
Gavin-D is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2017, 17:45   #282
denphone
Still alive and happy
 
denphone's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: In the land of beyond and beyond.
Services: XL BB, 2 V6 boxes , XL TV.
Posts: 44,955
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
denphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver blingdenphone has a lot of silver bling
Re: Please document any V6 issues here.

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
Are your suggestions switched on? You can check under 'settings'.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------



My first reaction to that would be to re-boot, but as an old hand, I expect you have already tried that, Den!
Yes l have already tried that and luckily since there have been no drop outs.

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Quote:
Originally Posted by OLD BOY View Post
Are your suggestions switched on? You can check under 'settings'.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------



My first reaction to that would be to re-boot, but as an old hand, I expect you have already tried that, Den!
Remember with greying hairs and diminishing brain cells there is still a brain working occasionally.
__________________
“The only lesson you can learn from history is that it repeats itself”
denphone is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2017, 11:46   #283
dazed&confused
cf.addict
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

HELP
Just had two Tivo6 installed along with the infamous Superb 3.
I have ethernet connected vie TP-Link 1200 power lines.
I can't connect to the ethernet on any devices through my power lines.
The strange thing is the V6 in the bedroom connects to ethernet !
I've tried pairing the links again to the hub and each other - nothing works.
Any help would be much appreciated Many thanks
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2017, 10:57   #284
dazed&confused
cf.addict
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

After a most frustrating weekend of recabling, installing and generally tearing my hair out I finally got everything connected Now this morning a new problem. The Tivo box in the lounge can see and access the box in the bedroom, but not the other way round! There is no item in my shows to see other Tivos How can I search and find the connection ? Not sure if anybody reads this thread any more as no replies from Fridays post.........

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Update
After turning off and on both tivos several times, both now show watch other boxes. Only problem is now neither can read the other, showing box is not connected....
Done a network rest on each, showing both connected by ethernet with a valid IP address.
Looks like the only solution now is to tell VM to collect this heap of rubbish and do what I first wanted and go to see Mr. Murdoch !!
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2017, 11:27   #285
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House with Sky Cinema; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 5,395
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Please document any V6 issues here.

Quote:
Originally Posted by dazed&confused View Post
After a most frustrating weekend of recabling, installing and generally tearing my hair out I finally got everything connected Now this morning a new problem. The Tivo box in the lounge can see and access the box in the bedroom, but not the other way round! There is no item in my shows to see other Tivos How can I search and find the connection ? Not sure if anybody reads this thread any more as no replies from Fridays post.........

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

Update
After turning off and on both tivos several times, both now show watch other boxes. Only problem is now neither can read the other, showing box is not connected....
Done a network rest on each, showing both connected by ethernet with a valid IP address.
Looks like the only solution now is to tell VM to collect this heap of rubbish and do what I first wanted and go to see Mr. Murdoch !!
I'm afraid I can't help, except to say that I don't think the problem is with the V6s. It's more likely to be something to do with the cabling or connections. It's probably something very minor that is causing this problem. As you have set this up yourself, I'm not sure whether VM will come out to assist, or whether you will need to pay for some help, but it would be worth it, IMO.
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:07.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.