Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Please document any V6 issues here.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Please document any V6 issues here.
Reply
 
Thread Tools
Old 15-05-2017, 12:23   #286
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,020
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: Please document any V6 issues here.

I agree with OLD BOY (and it's not often that happens!). You have some problem with your LAN and/or Powerlines.

To be honest, I didn't reply to your Friday post because I couldn't work out what you had connected where. But you suggested the V6 was the one thing working, which kind of ruled out a V6 problem. A drawing may make it clearer.
spiderplant is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 20-05-2017, 08:02   #287
dazed&confused
cf.addict
 
dazed&confused's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

Thanks for the replies guys.

As both Tivos and the superhub were installed by Virgin, I would think they would come out OB, but I'm not holding my breath!

Having the lounge connected by ethernet cable today.
Hope that helps.....The Tivo In the bedroom will still be on powerline so
whether they'll play nicely together is anyone's guess.
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2017, 20:43   #288
braysoj1
cf.geek
 
braysoj1's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Keighley (west yorkshire)
Age: 27
Services: virgin media xl , freeview, ps3,psp, play tv
Posts: 756
braysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to allbraysoj1 is a name known to all
Re: Please document any V6 issues here.

Bbc iPlayer screen goes black and have to restart box to fix the problem
braysoj1 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2017, 07:36   #289
dazed&confused
cf.addict
 
dazed&confused's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Newbury
Services: VIP Collection + TIVo Additional Tivo
Posts: 349
dazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond reputedazed&confused has a reputation beyond repute
Re: Please document any V6 issues here.

Curiouser and Curiouser said Alice. Ethernet successfully installed. All devices running OK Tried to connect the two boxes No joy. Then tried running a 25m cable direct from the superhub to the second box. Now both boxes connected to the same hub no powerline. No joy.
Disconnected the ethernet cable put back the original cable connected to the powerline and guess what.....................Yes playing nicely No idea why.
dazed&confused is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2017, 17:22   #290
Raider999
cf.member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 97
Raider999 is an unknown quantity at this point
Re: Please document any V6 issues here.

Quote:
Originally Posted by dazed&confused View Post
Curiouser and Curiouser said Alice. Ethernet successfully installed. All devices running OK Tried to connect the two boxes No joy. Then tried running a 25m cable direct from the superhub to the second box. Now both boxes connected to the same hub no powerline. No joy.
Disconnected the ethernet cable put back the original cable connected to the powerline and guess what.....................Yes playing nicely No idea why.

Dodgy/Loose connection - resolved by disconnecting and re-connecting?
Raider999 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:29.


Server: radium.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.