Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Mobile System Fault

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Mobile Phone Service

Mobile System Fault
Reply
 
Thread Tools
Old 07-11-2017, 15:46   #1
Paul M
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul M's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 55
Services: VM Phone : Sky TV : VM Cable (350 Mbps) : Sky BB (38 Mbps)
Posts: 21,283
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Mobile System Fault

Anyone know if there is a fault with the VM mobile system atm.

I am unable to send any texts, they just fail, and any attempted phone call just fails with a "The system is busy atm, please try later".
__________________

Baby, I was born this way.
Paul M is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 07-11-2017, 15:49   #2
arcimedes
cf.mega poster
 
arcimedes's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oxfordshire
Services: TV XL ,TiVo X 2, 200Mb Broadband XL phone
Posts: 1,054
arcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant future
Re: Fault ?

Quote:
Originally Posted by Paul M View Post
Anyone know if there is a fault with the VM mobile system atm.

I am unable to send any texts, they just fail, and any attempted phone call just fails with a "The system is busy atm, please try later".
Just tried phoning my landline in Oxford and get the same message.
arcimedes is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2017, 15:55   #3
Paul M
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul M's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 55
Services: VM Phone : Sky TV : VM Cable (350 Mbps) : Sky BB (38 Mbps)
Posts: 21,283
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Re: Mobile System Fault

Looking around it seems like a national issue, surprised no one else has posted about it yet.
__________________

Baby, I was born this way.
Paul M is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2017, 15:58   #4
arcimedes
cf.mega poster
 
arcimedes's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Oxfordshire
Services: TV XL ,TiVo X 2, 200Mb Broadband XL phone
Posts: 1,054
arcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant futurearcimedes has a brilliant future
Re: Mobile System Fault

Down detector is reporting problems with EE from 08.30 onwards
arcimedes is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2017, 16:13   #5
daveeb
cf.addict
 
Join Date: Jan 2004
Location: Leeds
Posts: 399
daveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to alldaveeb is a name known to all
Re: Mobile System Fault

Quote:
Originally Posted by Paul M View Post
Anyone know if there is a fault with the VM mobile system atm.

I am unable to send any texts, they just fail, and any attempted phone call just fails with a "The system is busy atm, please try later".
Use VM for phone lines at work, been down all day but just come back up. So looks like some kind of systemic problem.
daveeb is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2017, 16:51   #6
weenie
Believe in yourself ...
BlackJack Champion, Buzz Lightyear Champion, Penguin Bashing Champion, Hexxagon Champion, Hungry Bob Champion, Minigolf Champion, 5 In A Row Champion
 
weenie's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Here & there ...
Services: tv phone mobile broadband tivo and v+ hd box
Posts: 4,619
weenie has a nice shiny star
weenie has a nice shiny starweenie has a nice shiny starweenie has a nice shiny starweenie has a nice shiny starweenie has a nice shiny starweenie has a nice shiny star
Re: Mobile System Fault

I had this problem in where I could not make calls or send a text message, still can't send a text message but at least I can make a call now.
__________________
weenie is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2017, 17:38   #7
admars
cf.mega poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,249
admars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of societyadmars is a pillar of society
Re: Mobile System Fault

sms was ok for me but data wasn't working at lunch time, but was resolve before you posted for me
admars is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2017, 13:12   #8
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,470
RichardCoulter has disabled reputation
Re: Mobile System Fault

I had to use my landline yesterday to report a BB fault as 150 kept putting me through to the Virgin Mobile menu (as if I'd dialled 789).

I tried to explain the issue to the foreign staff, but they couldn't understand English and just wanted to transfer me to BB faults. They really are a pain.
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2017, 13:42   #9
GrimUpNorth
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Location: Up North - Where It's Grim
Age: 50
Posts: 1,111
GrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze array
GrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze arrayGrimUpNorth has a bronze array
Re: Mobile System Fault

Quote:
Originally Posted by RichardCoulter View Post
I had to use my landline yesterday to report a BB fault as 150 kept putting me through to the Virgin Mobile menu (as if I'd dialled 789).

I tried to explain the issue to the foreign staff, but they couldn't understand English and just wanted to transfer me to BB faults. They really are a pain.
Idiots


Cheers


Dave
__________________
Don't make me do it again - please!!
GrimUpNorth is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2017, 13:46   #10
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,470
RichardCoulter has disabled reputation
Re: Mobile System Fault

Totally agree.
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:25.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.