Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Lip Sync

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Lip Sync
Reply
 
Thread Tools
Old 06-03-2017, 18:45   #1
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,889
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Lip Sync

We were watching the latest episode of Homeland last night, and, for the first time there was pretty bad lip sync, anyone else had this? Can any of the Virgin guys on here explain why this can happen, is it a TiVo fault etc etc?


Thanks.
Mad Max is online now   Reply With Quote
Advertisement
Old 06-03-2017, 18:59   #2
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,067
RichardCoulter has disabled reputation
Re: Lip Sync

Quote:
Originally Posted by Mad Max View Post
We were watching the latest episode of Homeland last night, and, for the first time there was pretty bad lip sync, anyone else had this? Can any of the Virgin guys on here explain why this can happen, is it a TiVo fault etc etc?


Thanks.
I've noticed this very occasionally Max, I wondered if it was connected to the subtitle problem that some people have been experiencing.
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2017, 19:30   #3
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,889
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Lip Sync

Quote:
Originally Posted by RichardCoulter View Post
I've noticed this very occasionally Max, I wondered if it was connected to the subtitle problem that some people have been experiencing.
I see, we never use the subtitles, Richard, and it's the first time this has happened, it can be rather off putting, but we just had to put up with it, maybe just a one off.
Mad Max is online now   Reply With Quote
Old 06-03-2017, 21:44   #4
spiderplant
cf.mega poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 7,097
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
spiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny starspiderplant has a nice shiny star
Re: Lip Sync

Quote:
Originally Posted by Mad Max View Post
We were watching the latest episode of Homeland last night, and, for the first time there was pretty bad lip sync, anyone else had this? Can any of the Virgin guys on here explain why this can happen, is it a TiVo fault etc etc?
If it was a one-off, it was probably a fault in the broadcast. What channel was this on?
spiderplant is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2017, 22:35   #5
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,889
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Lip Sync

Quote:
Originally Posted by spiderplant View Post
If it was a one-off, it was probably a fault in the broadcast. What channel was this on?

CH4 HD, The channel number on Virgin is 141
Mad Max is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 21:03.


Server: selenium.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.