Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Powerline/Homeplugs

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Powerline/Homeplugs
Reply
 
Thread Tools
Old 01-10-2017, 21:35   #1
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,989
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Powerline/Homeplugs

Can anyone recommend a good powerline/homeplug please, the wifi in one of my bedrooms is pretty poor, I have the SH3.



Thanks..
Mad Max is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 01-10-2017, 21:39   #2
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,188
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Powerline/Homeplugs

The one from virgin is really good, ive installed it in a few homes and been surprised.

http://www.virginmedia.com/shop/broa...k.html#buy-now
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2017, 21:52   #3
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,989
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Powerline/Homeplugs

Quote:
Originally Posted by jb66 View Post
The one from virgin is really good, ive installed it in a few homes and been surprised.

http://www.virginmedia.com/shop/broa...k.html#buy-now

Cheers for that, I'd like the one that has the passthrough, and the one for the bedroom would just be used to boost the wifi signal, I wont be connecting an Ethernet cable to a TV or anything else.
Mad Max is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2017, 21:54   #4
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,188
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Powerline/Homeplugs

The pass through ones dont do wifi
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 00:22   #5
Ignitionnet
Pragmatist
 
Ignitionnet's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Leeds, West Yorkshire
Age: 39
Posts: 13,996
Ignitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny stars
Ignitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny stars
Re: Powerline/Homeplugs

In my experience they are incredibly hit and miss. What's the brand?
Ignitionnet is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 08:52   #6
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,188
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Powerline/Homeplugs

They are the same as these

https://www.amazon.co.uk/NETGEAR-PLW...s=netgear+1000
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 15:50   #7
Paul M
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul M's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 54
Services: VM Phone : Tivo Multiroom : VM Cable (200 Mbps) : Sky BB (38 Mbps)
Posts: 21,204
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Re: Powerline/Homeplugs

I have been using these for two years without any issues ;

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0084Y9N3O/
__________________

Baby, I was born this way.
Paul M is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 16:42   #8
Ignitionnet
Pragmatist
 
Ignitionnet's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Leeds, West Yorkshire
Age: 39
Posts: 13,996
Ignitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny stars
Ignitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny starsIgnitionnet has a pair of shiny stars
Re: Powerline/Homeplugs

I used their big brother but have now replaced with Cat 6a between floors. They were okay but occasionally needed a 'reboot' as the performance slowed somewhat and occasionally disconnected.
Ignitionnet is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2017, 21:25   #9
v0id
[CENSORED]
 
v0id's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wolverhampton
Age: 39
Services: Virginmedia - BB:XL100 TV:M+ TiVo 500 Phone:M w/anon reject
Posts: 4,201
v0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appeal
v0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appealv0id has a bronzed appeal
Send a message via MSN to v0id
Re: Powerline/Homeplugs

Can't go wrong with TP Link homeplugs.
__________________
Help save the world from loosers

v0id is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 13:30   #10
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,989
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Powerline/Homeplugs

Quote:
Originally Posted by v0id View Post
Can't go wrong with TP Link homeplugs.

Yes, I saw these and I think this is what I need..


https://www.amazon.co.uk/Passthrough...eywords=av1200



Thanks for all the replies....
Mad Max is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 19:58   #11
dragon
cf.mega poster
 
dragon's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3,882
dragon has reached the bronze age
dragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze agedragon has reached the bronze age
Re: Powerline/Homeplugs

https://www.mymemory.co.uk/d-link-10...it-2-pack.html

Seem to get 70 - 150Mbit out of them depending on what the noise is like on the electrical circuit (To many PSU's me thinks)
__________________
'It's not a bug its a feature'
dragon is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 20:14   #12
jb66
cf.mega poster
 
jb66's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,188
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
jb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze arrayjb66 has a bronze array
Re: Powerline/Homeplugs

Not wireless AC
__________________
"The postings on this site are my own and don't necessarily represent Virgin Media's positions, strategies or opinions."
jb66 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:20.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.