Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Internet connection

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media TV Service

Internet connection
View Poll Results: How do you connect your V6 to the internet?
Connected directly my Superhub 12 35.29%
Via home plugs 3 8.82%
Wireless 17 50.00%
Donít know 2 5.88%
Voters: 34. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 27-11-2017, 08:22   #16
OLD BOY
Experience is everything
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wokingham
Services: 2 V6 boxes; Full House with Sky Cinema; Now TV, Amazon and Netflix; VM broadband and landline
Posts: 5,397
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
OLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appealOLD BOY has a bronzed appeal
Re: Internet connection

Quote:
Originally Posted by mhatter67 View Post
Stupid question but does the new Superhub 3 choose the strongest channel for you?
No, it has to be set manually.
OLD BOY is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 27-11-2017, 10:05   #17
pengedragon
cf.addict
 
Join Date: Jul 2009
Services: Full House, 1tb Tivo, Netflix, Spotify Premium, Sky Go Extra, PS4 , 100 meg bb
Posts: 281
pengedragon will become famous soon enoughpengedragon will become famous soon enoughpengedragon will become famous soon enough
Re: Internet connection

Only recently upgraded to the V6, running very nicely with a wireless connection to my SH2
pengedragon is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 12:08   #18
qwakuk
cf.member
 
Join Date: May 2007
Services: XXXL BB, Full House customer with 1TB Tivo, 2 x 500GB Tivo boxes
Posts: 40
qwakuk is an unknown quantity at this point
Re: Internet connection

Both connected by cable but via a 16 port switch, that in turn connects to the SH3
qwakuk is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 19:39   #19
jepton
jepton
 
Join Date: May 2007
Location: Orpington
Age: 71
Services: TiVo, Broadband, TV pack M
Posts: 29
jepton is on a distinguished roadjepton is on a distinguished road
Question Re: Internet connection

My V6 is Ethernet connected to my new Netgear R7000 router which is Ethernet connected to my Superhub 3 operating in Modem Mode. (Purple light)

Following an issue preventing me streaming recordings from my old Tivo box to my V6 box, someone at Virgin telephone support decided to increase the power of my Wireless signal. Even though I explained that it was unnecessary.

It now appears that I have a wireless signal broadcast from my Superhub in Modem mode !!
Could anyone explain what possible value this would have?
jepton is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 22:11.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.