Home News Forum Articles
  Welcome back Join CF
You are here You are here: Home | Forum | Got a spare Hub 3.0

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most of the discussions, articles and other free features. By joining our Virgin Media community you will have full access to all discussions, be able to view and post threads, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own images/photos, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please join our community today.


Welcome to Cable Forum
Go Back   Cable Forum > Virgin Media Services > Virgin Media Internet Service

Got a spare Hub 3.0
Reply
 
Thread Tools
Old 14-11-2017, 02:11   #1
Dingbat
cf.member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Services: VM Full House with almost 200meg (well, closer to 50 on a good day...)
Posts: 36
Dingbat has disabled reputation
Got a spare Hub 3.0

Had a fault on my Hub 3.0 the other day which meant I lost all Ethernet connections.

While reporting it, the VM agent decided to send me a replacement. Two days later, Yodel delivered TWO new hubs.

I opened one box and while going through the phone-based hub activation procedure, I ended up speaking to VM again. I mentioned that I had been sent two hubs and asked what to do. The reply was not to bother sending the one in the unopened box back as it would just be scrapped, as they do with all returns (!) and to keep it as a spare.

Seems a bit wasteful.
Dingbat is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 14-11-2017, 11:08   #2
General Maximus
C/O Felix Legion
 
General Maximus's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Lincoln
Services: phone + L TV + 350mbit BB + Sky+HD
Posts: 6,584
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
General Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze arrayGeneral Maximus has a bronze array
Re: Got a spare Hub 3.0

it is from the environmental sense and plastic etc but not for . They are as cheap as chips which is why they are free and tbh it probably costs more to send back than it would be to give someone a new one so you wouldn't be saving them money. The best thing you can do if you want to do the right thing is take it to your local council/tip/dump/recycling centre and ensure the cardboard/electronics/plastic gets recycled properly. There is no point keeping it for a spare because by the time you need it (in a year or two) there will be a new shub out with new technology which you'll want and they will insist on giving you as part of their cpe upgrade programme.
__________________
Join the Mockingjay, join the fight
General Maximus is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 12:13   #3
SnoopZ
CF Resident Dog
 
SnoopZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cambridgeshire
Posts: 10,164
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
SnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny starsSnoopZ has a pair of shiny stars
Re: Got a spare Hub 3.0

I wouldn't dump a brand new hub3 yet, best keep it as a backup incase the other goes tits up.
__________________
PSN: Snoopzster
SnoopZ is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 12:31   #4
Kabaal
Haggis Hunting
 
Kabaal's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Over there
Posts: 1,026
Kabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of QuadsKabaal has a fine set of Quads
Re: Got a spare Hub 3.0

The last time they told me not to bother sending something back they turned around and asked for it some time later. Luckily i still had it.
Kabaal is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 12:54   #5
Ken W
cf.mega poster
 
Ken W's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Winnersh UK
Services: LL Phone, TiVo, M+ VM mobile, BBand 150M tier Superhub, TIVO 500 M+
Posts: 1,467
Ken W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond reputeKen W has a reputation beyond repute
Re: Got a spare Hub 3.0

Quote:
Originally Posted by Kabaal View Post
The last time they told me not to bother sending something back they turned around and asked for it some time later. Luckily i still had it.

Wise move
Ken W is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 13:53   #6
Paul M
Dr Pepper Addict
Cable Forum Team
 
Paul M's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Nottingham
Age: 55
Services: VM Phone : Sky TV : VM Cable (350 Mbps) : Sky BB (38 Mbps)
Posts: 21,302
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Paul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny starsPaul M has a pair of shiny stars
Re: Got a spare Hub 3.0

When they replaced my Hub 2 with a Hub 3, they sent me a box to send the old hub back.
A year later the (boxed) hub is still sitting in a corner, as I never got round to posting it. No one has ever asked for it.
__________________

Baby, I was born this way.
Paul M is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 19:04   #7
Mad Max
cf.mega poster
 
Mad Max's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,022
Mad Max has reached the bronze age
Mad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze ageMad Max has reached the bronze age
Re: Got a spare Hub 3.0

Instead of telling you to throw it away, maybe if they made them better in the first place, then they wouldn't have this problem of replacing faulty units!
Mad Max is offline   Reply With Quote
Old 14-11-2017, 20:01   #8
RichardCoulter
cf.mega poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,498
RichardCoulter has disabled reputation
Re: Got a spare Hub 3.0

Quote:
Originally Posted by Kabaal View Post
The last time they told me not to bother sending something back they turned around and asked for it some time later. Luckily i still had it.
That's exactly what happened with my V+. They said to do what I wanted with it, so I kept it as a spare for the FTA channels in case my TiVo failed. Then they said that they wanted it back and would charge me for it if I didn't return it!!!
RichardCoulter is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:31.


Server: xenon.zmnt.net
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.