Cable Forum

Cable Forum (http://www.cableforum.co.uk/board/index.php)
-   Virgin Media Fixed Phone Service (http://www.cableforum.co.uk/board/forumdisplay.php?f=59)
-   -   Caller Display in Ashford Kent ? (http://www.cableforum.co.uk/board/showthread.php?t=33667840)

martinhog 29-07-2010 17:59

Caller Display in Ashford Kent ?
 
Hi, thinking of going over to Virgin Cable for Broadband, but the price is very high unless you have their 'phone service !. Can any one confirm (or deny) that Caller Display is available in Ashford, Kent, TN23 ?. It certainly never used to be. Many Thanks

Martinhog

Peter_ 29-07-2010 18:03

Re: Caller Display in Ashford Kent ?
 
You would have to ring up and ask as it is still not available on all of the network.

Call on 0845 454 1111.

martinhog 30-07-2010 09:39

Re: Caller Display in Ashford Kent ?
 
Hi, Customer Service have always said it is available in Ashford, Kent, however a colleague who lives round the corner from me says it is not !:dozey:

nigelmclelland 04-08-2010 12:25

Re: Caller Display in Ashford Kent ?
 
Quote:

Originally Posted by martinhog (Post 35064710)
Hi, Customer Service have always said it is available in Ashford, Kent, however a colleague who lives round the corner from me says it is not !:dozey:

Work on what CS say, get them to switch on caller display and see what happens, If worst comes to worst it will only cost you £2.00, Thats the way I did it!! Then to my suprise I found the the Wirral IS caller id enabled.

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

Quote:

Originally Posted by martinhog (Post 35064420)
Hi, thinking of going over to Virgin Cable for Broadband, but the price is very high unless you have their 'phone service !. Can any one confirm (or deny) that Caller Display is available in Ashford, Kent, TN23 ?. It certainly never used to be. Many Thanks

Martinhog

Masque - Can you check on your internal networking tool to see if Martinhog's area is enabled?

Digital Fanatic 10-08-2010 22:34

Re: Caller Display in Ashford Kent ?
 
Switches that are currently NOT enabled for caller display (ie. switch and cabs not compatible)

Quote:

Switch ID Zone Region



BU1 Bournemouth
BN1 Brighton1
BO1 Bromley
DB1 Derby
HS1 Hersham
PT1 Portsmouth1
PT2 Portsmouth2

BenMcr 10-08-2010 23:00

Re: Caller Display in Ashford Kent ?
 
See my other post. AS1 is listing as being Caller Display enabled

drunan 11-08-2010 11:18

Caller Display
 
Work on what CS say, get them to switch on caller display and see what happens, If worst comes to worst it will only cost you £2.00, Thats the way I did it!! Then to my suprise I found the the Wirral IS caller id enabled.

__________________________________________________ _______________

Want to get-on Google's first page and loads of traffic to your website? Hire a SEO Specialist from Ocean Groups seo pecialist
:dozey:


All times are GMT +1. The time now is 07:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.